За нас

Защо да изберем нас?

01

Ние сме официален дистрибутор на световни производители.

   Цялата продукция идва при нас директно от производителя без посредници, което на свой ред, ни позволява максимално да намалим цената за нашите клиенти.

02

Широк асортимент на продукцията.

   Ние се стремим постоянно да разширяваме асортимента на предлаганата продукция за да имат нашите клиенти възможност за голям избор.

03

Система за намаления на цените и условия за доставка.

   Ние предлагаме на нашите клиенти гъвкава система за намаления на цените и привлекателни условия за доставка на продукцията.

Малко думи за нас

Уважаеми Дами и Господа!

Щастливи сме да Ви приветстваме на сайта на компанията Best Feast!

   Нашата млада компания е създадена през юли 2017 година, но ние сме постигнали вече успех и сме официален дистрибутор на компанията Sempertex ( www.sempertex.com ) на територията на Република България. Ние се стремим непрекъснато да разширяваме предлагания от нас асортимент продукти и да изграждаме дългосрочни взаимноизгодни отношения със своите Клиенти и Партньори.

   Ние сме щастливи да Ви предоставим богат асортимент от балони и аксесоари за организиране на празници. Нашият принцип на работа се основава на задоволяване нуждите на нашите Клиенти от качествени продукти в най-кратки срокове и по приемливи цени. За своите постоянни Клиенти ние сме готови да предложим гъвкава система за намаления и най-изгодни условия за дългосрочно сътрудничество.


   Слоган на компанията: Ако е празник – тогава да е най-добрият!

   Мисията на компанията е: Празник във всеки дом! Ние работим с цел всеки да може да си осигури най-добрия празник по достъпна цена!