Производители

   От 1938 година в колумбийския пристанищен град Баранкиля, по инициатива на австриеца Емил Лоеви започнаха да произвеждат балони. По-нататък производството започна бързо да се развива и да набира скорост, в резултат на което беше създадена компанията Sempertex (www.sempertex.com) – световен лидер на латексови балони за професонални декоратори.

   Изключителното географско местоположение на компанията Sempertex в близост до латексови насаждения отвори големи перспективи и даде възможност за представяне на световния пазар с мотото: "Иновациите в качество и цвят".

   Балоните на Sempertex спечелиха голяма популярност сред професионални декоратори и аеродизайнери, тъй като те са специално разработени за професионалисти и експерти в областта на оформление с помощта на балони.

Професионалистите избират балони на Sempertex по следните причини:

Богата цветова гама

   За своите клиенти компанията Sempertex предоставя богат избор на повече от 80 цвята и нюанси. Разнообразието на цветова гама на балоните от Sempertex е ключов приоритет, който допринася за успешното творчество.

Високо качество на продуктите

   Балоните са произведени от 100 % натурален латекс без използване на пълнители и добавки. Производителят декларира, че 98% на продуктите са съвършенни, а възможност на дефектни изделия съставлява само 2%.

Сертификат ISO

   Система за управление на качеството е потвърдена със сертификат ISO 9001 – 2000.

Високо равнище на надеждност на продукти

   Балоните Sempertex са изготвени по специална формула, която ги прави устойчиви за дълги периоди на съхранение в условията на влажност и топлина.

Екологичност на продуктите

   Сертификат TÜV Rheinland е гаранция и доказателство на най-високото качество и безопасност на продуктите.

Със грижа за Вас

   Балоните Sempertex се състоят от мек латекс и удължена опашчица, което има положителен ефект върху комфорта на ръцете при и след завършване на работа с балоните.

Увеличено време на полет

   Специална формула и състав на въздушния балон без използване на добавки и с ниско съдържание на силикон осигуряват изключителни показатели време на полет. Балоните на компанията Sempertex са съвместими със специализирани средства за увеличаване продължителност на полета на балон.